Zo krijg je herinneringen voor verjaardagen van Google Assistent

Google kan gij helpen om altijd op jullie hoogte te zijn van verjaardagen, en je krijgt dan drie dagen van tevoren een herinnering en op de dag door uw zelf. We leggen uit hoe de verzending werkt.

Google Assistent verjaardagen

Verjaardagen, om altijd sinds de hoogte te zijn zou moeten je wel een hulp behandelen. Veel mensen gebruiken vandaag het meldingen van Facebook. Toch geselecteerd niet iedereen het sociale net, en ook de Google Assistent zou moeten je op de hoogte brengen. Google stuurt zijn verjaardagherinnering al drie dagen van tevoren opdat je eventueel nog een cadeau kan voorzien. Al krijg je natuurlijk ook op de dagje zelf een melding op jou telefoon.

Om langs de herinneringen gebruik te maken, moet je eerst mensen toevoegen vanuit de instellingen van jullie Google Assistent. We leggen eruit hoe dat werkt in onderstaande stappen.

Zo krijg je herinneringen voor verjaardagen van Google Assistent

Stappenplan

  • Open deze Google Home-app en tik rechtsboven op je profielicoontje
  • Kies Instellingen van de ‘Assistent’
  • Scroll omlaag daarbovenop kies ‘Je belangrijkste contacten’
  • Kies ‘Persoon toevoegen’
  • Kies een persoon eruit je contacten
  • Vul zijn of haar verjaardag door samen met eventuele andere info
  • Druk op ‘Toevoegen’

Zijn er nog andere apps waarmee jij op deze hoogte blijft van verjaardagen. Misschien kan de Google Assistent uw nog andere slimme meldingen aan je telefoon tonen? Laat het poststuk ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Eis je op de hoogte blijven van het laatste nieuws gereed Google Assistent? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram daarbovenop Twitter . Check ook onze nieuwe AW Community aan een overzicht van de populairste AW-leden.

Zoekmachineoptimalisatie laten doen