Xiaomi Mi 11 gaat in Het hele land 849 euro kosten

Xiaomi heeft de prijs en beschikbaarheid van zijn nieuwe toptoestel, de Mi 11, nabij Nederland bekendgemaakt. De telefoon werd vanaf medio maart te aanschaf voor 849 euro.

De Xiaomi Mi 11 verscheen al eerder snel China, maar komt binnenkort trouwens in Europa uit. De telefoontoestel heeft flink scherm van 6, 81 inch met een hoge ververssnelheid van 120Hz. Het scherm wordt alleen door een waterlek linksboven onderbroken; daarin zit de selfiecamera (20 megapixels).

Op de achterkant zijn nog eens drie lenzen te treffen. Het gaat om een standaardcamera waarmee foto’s van 108 megapixel gemaakt kunnen worden, een groothoeklens (13 megapixels) en een telemacrolens (5 megapixels).

In de Xiaomi Mi 11 is echt vingerafdrukscanner in het scherm beschikbaar. Verder is het toestel voorzien van een Snapdragon 888-processor, waarmee onder meer 5G-internet wordt ondersteund. De telefoon heeft 256 GB opslagruimte en 8 GB werkgeheugen. Ook heeft hij een 4. 600 mAh-accu en kan hij bedraad (55W) en draadloos (50W) worden opgeladen.

Nadat Apple en Samsung doet mede Xiaomi afstand van een meegeleverd stekkerblokje, liet het bedrijf vroeger al weten. Xiaomi zegt maar door het ontbreken van een stekkerblokje hun minder belastende verpakking te bezitting leveren. “We snappen dat dit type keuze niet door iedereen begrepen zal worden”, zegt het akte. “Misschien zullen mensen er zowaar over klagen. ”

SEO uitbesteden