Wat is dit? (geen reacties)

Ik was laatst in Harderwijk, en in een Tuin zag ik bij een bloem een soort insect dat heel veel weghad van een vlinder.

Ik ben gaan kijken op van die determinatie sites maar ik kon niet vinden wat ik zocht, en mijn kennis van insecten is vrij klein.

Ik zet hier dus eventjes een soort overzichtje van het insect:

-Waar: In een Tuin met een soort van bloemen in Harderwijk (niet ver van het water).

-Het insect: Het had veel weg van een vlinder, maar het lijf was groter dan ik meestal zie bij vlinders. De vleugels bewogen de hele tijd, dus ik kon het niet goed zien, maar de vleugels leken op die van een vlinder, maar erg klein in vergelijking met het insect. Het vloog als een kolibri en bleef in de lucht zweven, (zoals een kolibri) terwijl het met een soort van lange tong of een uitschuif mond in de bloem zat.

Alvast bedankt!
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.