Waarom trilt mijn hamster met oortjes en kop als ik haar aai?

Ik heb mijn hamster al ongeveer 5 maanden en ik kan haar soms aaien als ze in haar kooi zit maar als ze op mij zit dan wil ze niet geaaid worden maar eerder weglopen weet iemand waarom? Ik heb nog een vraagje, als k mijn hamster op de grond leg loopt ze direct weg als een speer! Ze raced echt weg alsof ze wil ontsnappen? En mijn laatste vraagje is: als ik mijn hamster aai is ze helemaal relaxed met de oogjes dicht maar dan trilt ze vaak hard met haar oortjes en kopje? Is het omdat ze het leuk aaien vind? Of vind ze het aaien dan juist niet leuk? Of is er een andere reden? Wie mij op deze vragen antwoord kan geven ben ik echt heel dankbaar!!!!
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *