Waarom poept mijn baardagaam niet en eet hij veel minder?

Mijn baardagaam van ongeveer 4 maanden. Ik heb hem al bijna 3 maanden en hij heeft al die tijd goed gegeten. Nu heeft hij de afgelopen 2,5 weken heel erg weinig gegeten. In d eerste anderhalve week at hij helemaal niks. De laatste week eet hij ongeveer 1 maadworm over 3 dagen. Ik heb al allerlei dingen geprobeerd om hem te laten poepen omdat hij dit niet doet. Ik heb hem in een bak van 50x50x30 (dit is een tijdelijke). Hij heeft een woestijn uvb lamp van 25 watt en een basking spot lamp van 100 watt. Ik weet niet of het mogelijk is dat hij nu al aan het voorbereiden is op de winterrust omdat hij zo jong is. Als iemand het antwoord weet of misschien iets weet hierover dan zou ik het heel fijn vinden om het te weten. Ik maak me erg zorgen. Als er nog meer informatie nodig is dan geef ik het. Hij is ook de laatste week heel erg teruggetrokken. Ik ververs zijn waterbak elke dag en voeg hierbij vitamine d3 voor reptielen bij en bestrooi de wormen met calcium.
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *