Waarom happen mijn sluierstaarten lucht?

Ik heb laatst 2 sluierstaarten gekocht. Eerst zaten ze in een klein aquarium met een filterpomp, in dat aquarium hapten ze nog geen lucht. Na een week heb ik een groter aquarium gekocht van 45 liter, hier staan 2 plantjes in ( een plantje stond al in de vorige bak en de andere is een zuurstof plantje die ik een paar dagen geleden heb gekocht.) Ook zit de filterpomp uit het vorig aquarium er in, omdat deze maximaal 50 liter kan filteren en de bak dus 45 is kan dit als het goed is nog. Ik geef mijn vissen 1 keer per dag eten. Eerst was er niks aan de hand maar sinds een paar dagen happen ze best wel vaak lucht, weet iemand waarom, want als het goed is zit er genoeg zuurstof in het water door de pomp en het zuurstofplantje. Alvast bedankt voor het antwoord!
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *