vreemd insect (geen reacties)

Beste allemaa,

vandaag zat ik naar buiten te kijken, en liep er een soort toor op mijn vensterbank. Maar 1 die ik nog nooit eerder gezien had.

Hij was klein, met 6 pootjes ( geen voelsprieten) en een segment-achtig achterlichaam zoals ene pissebed, maar dan vele malen kleiner, en een paarse angel.

hij reageerde niet zoals elke andere insect, wegrennen als je in de buurt kwam. Deze probeerde echt van mijn ene vinger mijn andere vinger vast te grijpen, en kwam op mijn camera af toen ik in de buurt kwam. De angel bleek geen angel tezijn, maar 2 tegen elkaar liggende veertjes, die open gingen, waarna er 2 kleine vleugeltjes tussen verschenen en sprong omhoog om weer als een parachute naar beneden te komen

iemand een idee? ik heb wel foto’s maar zijn zeer onduidelijk
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *