Vis TV 2011 start in Friesland

dinsdag, 01 maart 2011

Sportvissers kunnen vanaf komende zondag 6 maart weer massaal ’s ochtends om 10.00 uur voor de televisie kruipen. Dan start RTL 7 namelijk met de uitzendingen van de nieuwe serie Vis TV 2011. Evenals in voorgaande jaren bestaat de serie visavonturen van Ed Stoop en Marco Kraal ook deze keer weer uit twaalf spetterende afleveringen.

In alweer de vijftiende editie van het populaire hengelsportprogramma beleven presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal uiteraard weer allerlei spannende visavonturen. Te beginnen in een prachtig natuurgebied in Friesland, waar vooral de snoek het onder water voor het zeggen heeft. Struinend met kunstaas door het oer-Hollandse polderlandschap proberen de twee vissende presentatoren deze geduchte rover tot aanbijten te verleiden.

Check hier alvast de promo van de eerste aflevering:

Vanzelfsprekend komt in deze volgens de makers ‘beste serie ooit’ ook het vissen op karper uitgebreid aan bod, maar gaan beide heren evengoed ook achter de baars, barbeel, roofblei en haai aan. Hollandse haai in Zeeuws zeewater welteverstaan. En natuurlijk laten Ed en Marco uitgebreid zien hoe je die vissen het beste kunt vangen, welk hengelmateriaal en aas je daarvoor nodig hebt en wat een fantastisch en waterrijk visland Nederland is.

Sportvisserij Nederland en Tangram Media zijn er als initiatiefnemers van Vis TV met deze serie opnieuw in geslaagd om het sportvissen in Nederland op een boeiende, spannende, maar vooral ook enthousiaste manier in beeld te brengen. Dit zorgt ervoor dat Vis TV dikwijls ook door niet-sportvissers met veel plezier wordt bekeken. Vanaf 6 maart wordt Vis TV iedere zondagmorgen van circa 10.00 tot 10.30 uur uitgezonden op RTL 7. Elke eerstvolgende zaterdagmorgen wordt de uitzending om circa 7.30 uur herhaald op RTL 4.

Tips van Ed over snoekvissen:

 – Meer Vis TV 2011

Article source: http://www.sportvisserijnederland.nl/sportvissers/actueel/3185/vis_tv_2011_start_in_friesland__video.html

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *