Vier 75ste verjaardag van revuetempel ‘Het Witte Paard’ met Weekendesk

Pantheon Palace maakt deel uit van het spetterende drieluik, waar ook de Vlaamse revuetempel ‘Het Witte Paard’ en het gastronomisch restaurant ‘Kotee Jardin’ deel van uitmaken. Weekendesk voegde deze parels uit Blankenberge samen in een knallend arrangement.

Allereerst heeft u natuurlijk recht op een overnachting in een van de 28 luxueuze kamers van het viersterrenhotel. Het hele hotel is een opmerkelijke mix van hedendaagse architectuur en de speelse lijnen van Art Nouveau. Dat alle kamers gebouwd zijn rond een gezellige binnenTuin met koi-vijver, geeft het hele gebeuren nog wat extra cachet.

Maar er is meer dan de overnachting alleen. Behalve een verrukkelijk ontbijt geeft Weekendesk er ook nog twee tickets voor ‘Het Witte Paard’ bovenop. De revuetempel blaast dit jaar 75 kaarsjes uit en viert dat met de Gibson Brothers. Een avondje Witte Paard staat hoe dan ook garant voor onophoudelijk vertier en ambiance.

Een ontdekkingsweekend aan de kust in het Pantheon Palace Hotel kost 101,75 euro per persoon (en dus €203,5 euro voor twee personen). Wie dit weekendje boekt, heeft recht op:
– Een overnachting in een van de luxekamers;
– Een ontbijt;
– 1 entreeticket per persoon voor Het Witte Paard.

Article source: http://www.sterrennieuws.be/nieuws/sn8931-vier-75ste-verjaardag-van-revuetempel-%E2%80%98het-witte-paard%E2%80%99-met-weekendesk/

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *