Topmodellen zijn dol op tatoeages

Als je denkt aan tatoeages, denken velen meteen aan stoere mannen, afbeeldingen van ankers, tribals of de naam van het zoveelste lief. Toch hoeft het niet altijd zo’n cliché te zijn. Tatoeages zijn hip. Megan Fox, Angelina Jolie, Rihanna, Mena Suvari, Kate Moss maar ook jonge topmodellen zijn zwaar fan.

De Deense Freja Beja spant de kroon. Ze heeft een tatoeage in de hals, een driehoek in de nek, een bliksem en een sterretje op haar borst, en ook de binnen- en buitenkant van haar bovenarm en haar pols zijn versierd.

Erin Wasson is ook geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Een Elvis-tatoeage op haar voorarm moet dat bewijzen. 

Op Carolyn Murphy’s bovenbil prijkt een gigantische Japanse koi. Alessandra Ambrosio heeft er eentje op haar onderrug, de Australische Nicole Trunfio houdt van humor en is blij met haar kleerhanger-afbeelding in de nek.

Gisèle Bunchen ontketende enkele jaren geleden een heuse rage door op de cover van de Vogue haar nieuwe polstatoeage te tonen. Plots liep iedereen rond met een sterafbeeldingen.

Zoek je inspiratie? Op de website tattoologis.com kan je je uren vergapen aan de mooiste en vaak subtiele exemplaren.
 

styletoday

 

Article source: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20110630_041

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.