Tassenmerk Koi-Amsterdam

 

altDe tassen van het merk Koi Amsterdam zijn elk voor zich een creatie. Stuk voor stuk bezitten ze een geheel eigen karakter. Dat komt doordat hun ontwerper Jop Verhulst een gevoel voor zijn creaties heeft dat grenst aan verliefdheid.

“Ik kan gewoon er niets aan doen,” verklaart de ontwerper,”Koi Amsterdam, it isn’t my job… It’s my obsession!” Daar moeten we natuurlijk direct meer van weten!

Wat maakt deze tassen uniek? “Iedere tas is door mij om te beginnen met de hand gemaakt en tot in de kleinste details perfect uitgevoerd…”

Is deze authentieke creatie direct merkbaar anders dan de bekende modieuze tas?

“Zeker. Iedere tas van Koi-Amsterdam is direct bij anderen in beeld door verschillende verrassende aspecten. De kracht van Koi Amsterdam is verder dat alle tassen zowel van binnen als van buiten van leer zijn vervaardigd. Hierdoor zijn een aantal modellen aan 2 kanten te dragen.”

Dus dan heb je eigenlijk twee tassen voor de prijs van één…

“Tassen van Koi Amsterdam vallen op door een zeer verrassende kleurgebruik. Geen enkele tas is ook hetzelfde. Dat zorgt ervoor dat iedereen een unieke eigen tas verwerft uit deze collectie.”

Heel apart is in ieder geval de aandacht voor veiligheid van de ontwerper. Dat kan soms heel nuttig zijn.

altAlle tassen hebben geheime opbergvakken zodat alleen de eigenares de weg weet naar haar belangrijke spulletjes. Bijzonder exclusief en chic is in deze collectie de Sidekick bag. Deze tas bestaat uit 2 tassen in 1 vorm.

Aan het ruime gedeelte voor een laptop is een avondtas bevestigd die er gemakkelijk afgeritst kan worden.

Dit is een prijzige tas maar het is dan ook een topstuk. Daarnaast zijn er diverse andere tassen ook van ditzelfde type die er buitengewoon geslaagd uitzien die ook een heel bijzondere indruk maken.

Het is dan ook zeker dat de eigenaresse van een tas van Koi-Amsterdam altijd op veel bekijks kan rekenen.

http://www.koi-amsterdam.com/

Article source: http://www.couturekrant.nl/young-designers/383-jop-verhulst-lanceert-funky-tassenmerk-koi-amsterdam.html

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *