Speciale oude vuilnisbelt topic – -( last update 6-5) (geen reacties)

Insecten op een Oude vuilnisbelt

Hier is zand overheen gegooid en daar groeien nu veel bloeiende planten en dat is een leuk stukje voor dagvlinders en ook vele andere insecten zoals zweefvliegen, iemand anders heeft daar al hele soortenlijst en ook andere insecten groepen.

Ook heb ik er snacht nachtvlinders gedaan , vele soorten en aantallen

zie voor werkwijze de topic hierbij ene stukje over fauna monitoren.

[insecten.startpagina.nl]

Dus een vuilnisbelt mits er onderin een dikke folie laag ligt dat moet voorkomen dat er vuil verder de grond in lekt en men klein chemische afval er uithaalt en uiteraard wat recyclebaar is hergebruikt kunnen oude vuilnisbelten best positief zijn , er zijn wel meer oude vuilnisbelten waarvan er nu door de ruigte een mooi insecten gebied is ontstaan voor meerder insecten groepen.

Wie meer leuke dingen heeft te vertellen aangaande oude vuilnisbelten is iedere reactie welkom. Dit mag dus gaan over alle oude vuilnisbelten zowel binnen als buiten het rijk der Nederlanden.

Ik zal alle dingen over insecten aangaande de vuilnisbelt die er komen gaan verder via de edit functie aanvullen, dus de topic breid onopvallend uit .

Ook heb ik op de oude vuilnisbelt een dag vlindermonitoring route en daar heb ik al filmpjes toegevoegd bij de submap dagvlinders monitoren .

Hierbij de 2 tot nu toe rechtstreekse link van de oude vuilnis belt met een foto

foto en films van de oude vuilnisbelt van de oude vuilnisbelt

en hier de films met gesproken tekst over deze vlinder monitoring route op de oude vuilnisbelt .

Het zijn 2 filmpjes achter elkaar van de dagvlinder monitoring route op de oude vuilnisbelt

de link van de film staat onder de foto . deze foto zijn van de dagvlinder monitoring route op de oude vuilnisbelt en is daar onder gebracht in de sabmap dagvlindermonitoring dus op de bucket ziet u meer vlinder routes waar dag vlinders gemonitord word. De post gaat over de oude vuilnisbelt dus hier komt via de edit functie straks meer info over insecten dan vlinders alleen

Film 1

<!–

–>

[s1158.photobucket.com]

Film 2

<!–

–>

[s1158.photobucket.com]

Met vriendelijke groeten
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *