Sieraad voor de man

altVELDHOVEN- Na de succesvolle lancering van de mannen sieradenlijn op de beurs in Utrecht zijn deze sieraden ook verkrijgbaar bij de juwelierszaken en geselecteerde modezaken.

Mi Moneda brengt de succesvolle verwisselbare muntenketting zowel voor haar als voor hem. De handtekening van Mi Moneda blijft herkenbaar: de munt als basis, verwisselbaar en trendy. Zoals de vrouwensieraden zeer vrouwelijk zijn, zijn de mannensieraden stoer en mannelijk.

De handgemaakte mannenpendant (hanger) is voorzien van het bekende verwisselbare muntensysteem van Mi Moneda, waardoor de ketting steeds aangepast kan worden. De pendant is beschikbaar in het zilver- en black plated.

De munten zijn beschikbaar in maat S en zijn verzilverd. Tevens zijn er ook munten in half/edelsteen soorten zoals Onyx, Hematiet en Howliet. Zowel de pendant als de munten zijn aan twee kanten te dragen.

De munten zijn aan weerszijden voorzien van een diepere betekenis in de vorm van een afbeelding of tekst met een diepere betekenis. De munten hebben verwijzende titels zoals ‘Che Freedom’, ‘Mask Maori’, ’Life Tree Vita Brevis’ (het leven is kort), ‘Koi Carp Ohm’, ‘Shield Eternity’.

De munten kunnen gedragen worden aan verschillende soorten lederen, zilveren of black plated kettingen in lengtes van 46 / 48 / 60 of 80 cm. Een complete mannen set, pendant + ketting + munt, is nu verkrijgbaar vanaf circa € 117,50.

 

Article source: http://www.couturekrant.nl/trendy/646-sieraad-voor-de-man.html

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *