Pokémon Diamond en Pearl hebben remake, ook nieuwe spel aangekondigd

De Nintendo DS-games Pok é mon Diamond en Pokémon Pearl krijgen een remake op Nintendo Switch. Ernaast komt er een volledige nieuwe game: Pokémon Legends Arceus , zo werd vrijdag bekendgemaakt tijdens een presentatie.

De remakes heten Brilliant Diamond en Shining Pearl en verschijnen later dit kalenderjaar. De originele games werden in 2006 uitgebracht naar ontwikkelaar Game Freak middels de Nintendo DS. Een spellen worden nu weer gemaakt om het 25-jarig jubileum van de franchise te vieren.

De games spelen zich af in de Sinnoh-regio, datgene gebaseerd is op uw post stuk Japanse eiland Hokkaido. Het is een typisch Pokémon-avontuur, waarbij de speler zijn gang begint door uit drie Pokémon een starter aan kiezen en vervolgens gymleaders erbij verslaan.

Op Pokémon Legends Arceu s moeten fans hoeveel langer wachten: dit spel verschijnt pas volgend jaar. “De ontwikkeling is op volle gang bij Spel Freak, met als inzet een game-ervaring te aanbieden die baanbrekend is naar de Pokémon-serie”, zei Takato Utsunomiya van The Pokémon Company.

Uw spoedje spel speelt zich volmaakt in de historische versie aan de Sinnoh-regio. In dat tijd was het gebied nog een wildernis. Op videobeelden is te zien dat de hoofdtoon ligt op gameplay in een open wereld. Daarin kun je vechten en Pokémon vangen.

cursus nen 3140