Poes en kitten gaat niet samen wie kan mij helpen?

Ik heb een poes van twee jaar. Ongeveer twee maanden geleden hebben we een poesje van mijn collega genomen. Op het begin deed de grote poes blazen en af en toe een tik uitdelen, daarna aten ze en hebben ze heel even gespeeld maar nu gaat het een maand alleen maar slechter. De grote poes wilt alleen maar naar buiten en komt alleen naar binnen om te eten. Zodra ze klaar is met eten wilt ze gelijk weer naar buiten. Als ik er even binnen houd dan is ze heel gestrest word ze liever niet aangehaald en doet continu blazen en grommen. Ik ben de moed een beetje verloren ik wil de kleine ook niet weg doen na twee maanden maar wil ook de grote tevreden houden want ze was echt een hele lieve sociale poes. ( wat ze buiten nog steeds is ) een feliway friends hangt er nu twee weken helaas met geen resultaat. Heeft iemand hier ervaring mee of tips wat ik het beste kan doen ?
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *