pas op voor het politiek prikbord (geen reacties)

wegens het mogelijk verdedigen en mogelijk steun geven aan het moslim-terreur zeg ik na deze post mijn deelname aan het politiek prikbord op.

Zelfs de moderator is een blind paard voor terrorisme .

Een internet fora waar terrorisme op zo manier verdedigd word waarvan je kunt opmaken dat er nog net niet gezegd is dat ze hier het terrorisme goedkeuren blijf ik weg.

Door de gebrek aan inleving van autisten vinden ze criminaliteit en terrorisme heel normaal en overzien ze niet de gevoelens van mensen levens en vele verdriet die familie en vrienden is aangedaan door dat een naaste door moslim terroristen om het leven zijn gekomen .

Ik respecteer elk mensen leven en daarom distanceer ik mij van dit forum .

Het toppunt van het FORAisme heeft nu zijn hoogtij wel gehad als hier als een stelletje holocaust ontkenners gedaan word als of er geen moslim terreur is.

Was links vroeger niet het Communisme en MAO isme aan het verheerlijken en aan het steunen dan kijkt het nu wel dat ze het terrorisme steunen en verheerlijken, dat doen die untermensen van GroenLinks en de SP ook.

Ik wens niet op een forum te komen waar dingen als terrorisme , fascisme/neonazisme en communisme en andere onbeschaafde elementen worden verdedigd.

Hier word de westerse beschaving teniet gedaan en dan is er volgens mijn vader maar een wijs kort zinnetje : BLIJF ER BIJ WEG .

Dat gebeurt bij deze .

Ik stel de AIVD op de hoogte van het de hand boven het hoofd houden van moslim terreur op dit forum , dit forum dient net zo hard door de AIVD in de gaten gehouden te worden als het hersenloze stormfront forum .

AIVD heeft meer bevoegdheden dan justitie om via jullie IP te meer te weten te komen .

Nou de PVV heeft nog nooit onbeschaafde tijden verheerlijkt en dat kun je van GroenLinks en de SP en veel fora gasten hier niet zeggen.

Ook word rechts zwart gemaakt want 200 euro achteruit in de maand en midden inkomens naar de voedselbank bleek een lulverhaal te zijn .

Ik ben ook niet voor rechts , ik ben politiek midden , maar hier word gewoon wat niet jullie kleur is gecriminaliseerd en dat deed Hitler en Stalin ook, dus dat zal wel goed zitten hier. Maar ik blijf daar weg.

Tot nu komen allemaal mensen naar de voedselbank die wel een baal shag van 5 euro in hun zak hebben en oproken.

voor 5 euro is een vitamine rijke maaltijd te maken.

Reageren is nog zinloze dan de zinloze tijd op het forum, want ik kijk na deze post niet meer naar dit forum om. Ik beperk fora uitsluiten voor technische aangelegenheden daar gaat het om de technische kant en een mening doet er dan niet meer ter zake .

Bovendien leef ik mijn eigen leven met alles er op en er aan en die is niet afhankelijk van wat voor politiek er heerst in Nederland of daar buiten.

Ik wens evengoed ieder het alle beste

met vriendelijke groeten Beschaafde democraat
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *