‘Nothing’ is het nieuwe bedrijf van OnePlus mede-oprichter Carl Pei

‘Nothing’ is het nieuwe consumententechnologiebedrijf van Carl Pei. Dat meldt de OnePlus mede-oprichter vandaag in een persbericht.

Nothing

Nothing is volgens CEO en oprichter van Nothing Pei een nieuw vooruitstrevend techbedrijf dat gevestigd is in Londen. Pei legt uit: “Het is alweer een tijdje geleden dat er iets interessants gebeurde in de technologie. Het is tijd voor een frisse wind van verandering. De missie van Niets is om barrières tussen mensen en technologie weg te nemen om een naadloze digitale toekomst te creëren. Wij geloven dat de beste technologie mooi is, maar toch natuurlijk en intuïtief in gebruik. Als het voldoende gevorderd is, zou het naar de achtergrond moeten verdwijnen en aanvoelen als Nothing.”

De populaire YouTuber Casey Neistat is één van de investeerders van Nothing: “Consumententechnologie beschikt over een vloedgolf aan grenzeloze mogelijkheden. Nothing zal een vooruitstrevend merk worden ik kan niet wachten tot de wereld hun producten ervaart.”

Nothing zal in de eerste helft van dit jaar zijn eerste slimme apparaten uitbrengen. Het is momenteel onduidelijk welke producten dat precies zijn. In een interview met The Verge voorafgaand aan de aankondiging van vandaag, weigerde Pei specifieke details te geven over de vorm van Nothing’s eerste ‘slimme apparaten’. Hij weigerde ook te zeggen met welke bedrijven niets van plan is om mee te concurreren.

'Nothing' is het nieuwe bedrijf van OnePlus mede-oprichter Carl Pei

Welke producten hoop jij van Nothing te gaan zien? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Zoekmachineoptimalisatie laten doen