Mysterieuze incectenbeten (wie weet wat het kan zijn?) (geen reacties)

Hallo,

Al anderhalve week worden onze kinderen geteisterd door incectenbeten op hun benen. Het is het is nu begin maart en nog behoorlijk koud buiten. Muggen lijken daarom niet waarschijnlijk. Vooral ook omdat ze gestoken worden op kun benen terwijl ze ‘s-nachts in bed liggen. Ze hebben een pyamabroek aan en liggen goed onder de dekens. Toch worden ze telkens weer gestoken. Het is op één kamer, want de nachten dat we ze op een andere kamer hebben gelegd werden ze niet gestoken. We hebben geen huisdieren, dus vlooien liggen ook niet voor de hand.

We dachten aan bedwantsen en hebben een expert laten komen die de kamer grondig heeft onderzocht samen met zijn speciaal op bedwantsen getrainde hond. Conclusie, vrijwel zeker (95%) geen bedwantsen. Gelukkig, want is een hel om vanaf te komen.

Kinderen weer terug gelegd in hun eigen kamer na alles grondig gezogen en gewassen te hebben, maar helaas meteen na de eerste nacht weer 4 nieuwe bulten.

Nu is dus de vraag: wat is het dan wel??! Hopelijk heeft iemand van jullie nog ideeën. Zie de foto’s voor een weergave van de bulten.

[www.mijnalbum.nl]

Groet

Jeroen
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *