Musthave voor je pa: stoere ketting

Moeilijk he die vaderdagcadeaus. Sokken en stropdassen schijnt de man van nu totaal niet te kunnen waarderen, dus wat wordt het dan? Een filmbon, een tegoedbon voor de autowasstraat, een beautyproduct of misschien wel een hippe ketting? Sinds kort zijn er te gekke verwisselbare kettingen speciaal voor de man van het merk Mi Moneda.De handtekening van Mi Moneda blijft herkenbaar; de munt als basis, verwisselbaar, trendy, een luxe uitstraling, een spirituele boodschap, betaalbaar en zoals de vrouwensieraden zeer vrouwelijk zijn, zijn de mannensieraden stoer en mannelijk.

De handgemaakte mannenpendant (hanger) is voorzien van het bekende verwisselbare muntensysteem van Mi Moneda, waardoor de ketting steeds aangepast kan worden. De pendant is beschikbaar in het zilver en black plated. De munten zijn beschikbaar in maat S en zijn verzilverd. Tevens zijn er ook munten in half/edelsteen soorten zoals Onyx, Hematiet en Howliet. Zowel de pendant als de munten zijn aan twee kanten te dragen. De munten zijn op weerszijden voorzien van een diepere betekenis in de vorm van een afbeelding of spirituele tekst.

De munten hebben verwijzende titels zoals ‘Che Freedom’, ‘Mask Maori’, ’Life Tree Vita Brevis’ (het leven is kort), ‘Koi Carp Ohm’, ‘Shield Eternity’. De munten kunnen gedragen worden aan verschillende soorten lederen, zilveren of black plated kettingen in lengtes van 46 / 48 / 60 of 80 cm.

Voor de stoere PA een musthave als je het ons vraagt

Lees ook:Nieuwe trend: een ketting van een afdruk van je vagina….
Lees ook:Verliefd op Jean Paul Gaultier’s parfumketting
Lees ook:Loveluha, sieraden voor eigenzinnige vrouwen…
Lees ook:Indruwekkende oog make-up voor een prikkie!
Lees ook:Wow! Kinky lipsticks van Chanel

Heb jij Beauty.Blog nog steeds niet toegevoegd aan je Google homepage of Reader? Klik hier!

Article source: http://beauty.blog.nl/hem/2011/06/14/musthave-voor-je-pa-stoere-ketting

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.