Muggenplaag? (geen reacties)

Hallo mensen,

Op Internet vond ik niet direct een antwoord op mijn vraag vandaar dat de hoop op jullie expertise is gevestigd. Mijn vriendin en ik wonen in een jaren ’30 benedenwoning en hebben op dit moment enorm veel last van muggen. Ongeveer twee keer per dag gaan we met de stofzuiger door de woonkamer om bij elkaar ongeveer 15 tot 20 muggen per keer op te zuigen. Hebben jullie enig idee hoe het kan komen dat wij er zoveel last van hebben? Kan het zijn dat we een vochtig <a href="http://www.Tuinenhuis.com”>Huis hebben en ze het het hier heerlijk vinden of kan hun bezoek andere oorzaken hebben? Niet onbelangrijk verder is natuurlijk de vraag in hoeverre we hier wat aan kunnen doen.

Mochten jullie meer info willen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Groet,

Jeroen
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *