Koppert opnieuw in top 3 van Hillenraad100

Tijdens het jaarlijkse Hortigala is de Hillenraad100 van 2014 bekendgemaakt. Koppert heeft net als in 2013 de derde plaats behaald.

Een tweetal passages uit het jurycommentaar:

"Een wereld te winnen. Dat lijkt bij Koppert Biological Systems nu het bedrijfsmotto. De onderneming geeft aan inmiddels de hele wereld als markt te zien en in deze relatief jonge tak van sport zijn nu enorme slagen te maken. Ook in 2013 kon men in Berkel en Rodenrijs mooie groeicijfers in de boeken schrijven. In Brazilië alleen al – waar de onderneming sinds de overname van Itaforte BioProdutos en Manejo Agricola stevig voet aan de grond heeft gezet – lonkt een enorme groeipotentie."

"Voeg bij die groei de continue expansie van het productaanbod en het is duidelijk: Koppert Biological Systems zit nog lang niet aan haar grenzen."

Het Hortigala vond dit jaar plaats op vrijdag 31 oktober, in het Wereldmuseum in Rotterdam, waarbij burgemeester Aboutaleb en staatssecretaris Sharon Dijksma aanwezig waren.

De Hillenraad 100 is de lijst van de 100 meest toonaangevende bedrijven in de tuinbouwsector. Het thema dit jaar is ‘versneld innoveren’.

Meer informatie: Hillenraad100.nl
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *