Koppert ondersteunt boodschap GroenteCongres op 26 maart

Op 26 maart aanstaande wordt het GroenteCongres georganiseerd in het WTC in Rotterdam. Dit unieke congres, een gezamenlijk evenement van de zorgsector en de groente- en fruitsector, staat in het teken van het belang van groente voor een gezonde leefstijl. Ook Koppert ondersteunt dit initiatief en is naast sponsor ook aanwezig met een standje.

Tijdens dit congres zal vanuit diverse sectoren gesproken worden over de kracht van groente. Niet alleen de meest recente ontwikkelingen vanuit de wetenschap zullen worden belicht, maar ook de innovaties vanuit de groentesector komen aan bod.

Iedereen wil graag groente en fruit eten die betrouwbaar en veilig zijn. Koppert wil aan het brede publiek kenbaar maken dat meer dan 90% van de groenteteelt in Nederland gebruik maakt van biologische gewasbescherming. Paprika, tomaat, komkommer en aubergine zijn daardoor al nagenoeg of helemaal vrij van resten van chemische middelen. En dat is een gerust idee!

Op www.groentecongres.nl kunt u het volledige programma bekijken. Om u aan te melden klik hier.

Het GroenteCongres wordt georganiseerd door de groente- en fruitsector in samenwerking met het platform Gezonde Voeding 0-4 jarigen.
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *