Koppert investeert in toekomstige onderzoekers

Koppert Biological Systems is een samenwerking aangegaan met de Universiteit van Utrecht. De Utrecht Summer School biedt een internationaal publiek elke zomer een breed en uitdagend cursusaanbod in verschillende wetenschappelijke disciplines. Voor het onderdeel biologie neemt Koppert actief deel aan de cursus ‘Why we need bees’.

Dit jaar neemt Koppert een deel van de organisatie op zich door onder andere de studenten op vrijdag 1 augustus mee te nemen naar voorbeelden in de praktijk. Koppert laat zo een goede balans tussen de wetenschap, toepassingen in de praktijk en de klantbehoefte zien. De cursisten leren hoe je een optimale bestuiving creëert met verschillende bestuivers (hommels, honingbijen en vliegen).

Koppert investeert veel in het ontwikkelen van natuurlijke concepten en oplossingen en vindt het van belang dat toekomstige onderzoekers met dit principe worden opgeleid. Middels kennis, training en netwerken wil Koppert samen met de Universiteit Utrecht in de toekomst de cursus uitbouwen tot de ‘Pollination Academy’.

Meer informatie over de cursus ‘Why we need bees’ is te vinden op de website van Utrecht Summer School.
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *