Kan ik nieuwe vijverfolie aanbrengen over de oude?

Onlangs heb ik mijn vijver schoongemaakt en nieuw substraat op de bodem aangebracht. Bij het vullen bleek dat er een lek in de vijver zit. Waarschijnlijk bevindt dit lek zich in de bodem van de folie. De folie is al enkele jaren oud en voelt stug/hard aan. Ik wil eigenlijk niet veel meer tijd verliezen in het opsporen en repareren van het lek. Ik wil daarom nieuwe folie aanbrengen. Nu de wanden fragiel zijn, wil ik eigenlijk de nieuwe folie aanbrengen over de oude folie. Mijn vraag is: is dat raadzaam? Rondom de vijver heb ik alle beplanting weggehaald. Wat is geschikte beplanting om aan te brengen rondom de vijver? Ik zoek iets dat het hele jaar door groen is.
Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *