Kan ik iets doen om het mijn lieve kitten makkelijker te maken?

Ik heb sinds een paar dagen een lief klein katje in huis!
In het begin was ze schuw en zat ze alleen onder de bank, maar ze rent nu al het hele huis door! Ook gaat ze goed op de kattenbak en eet en drinkt ze goed.

Ze lijkt alleen nog een beetje bang te zijn voor mij. Ik mag wel met speeltjes met haar spelen en dat vindt ze leuk, maar vaak rent ze weg als ik haar wil aaien. Ook springt ze wel eens op de bank als ik er op zit, maar als ik al maar een kleine beweging maak rent ze hard weg.

Ik probeer haar, naast het spelen, haar gewoon haar eigen ding te laten doen en wacht tot ze zelf naar mij komt. Is er een manker waarop ik dot makkelijker/minder eng voor haar kan maken? Ik heb het al met kittensnoepjes geprobeerd, maar daar heeft ze niet zoveel interesse in..

Ze is trouwens 9weken!
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *