Informatiedagen op HoveniersbedrijfWebsite Weultjes

Website Weultjes


VAASSEN – Hoveniersbedrijf Weultjes in Vaassen viert het 25-jarig bestaan met drie informatiedagen, op 1, 2 en 3 september. Gedurende deze dagen geeft het eigen personeel informatie over alles waar het bedrijf in kan voorzien, zoals snoei-adviezen, Tuinontwerpen (hierover worden met een beamer presentaties verzorgd) , straatwerk, Tuinafscheidingen, het onderhoud en de aanleg van gazons, koi- en zwemvijvers en andere waterpartijen, alsmede verlichtingen en beregeningen.

Verder zijn er verschillende demonstraties, zoals van (klein) houtdraaiwerk. Ook zijn er midwinterhoornblazers. Sensationeel is de demonstratie ‘woodcarving’. Hierbij wordt de familie Weultjes met een kettingzaag uit een boomstam ‘uitgezaagd’. Dit gebeurt overigens alleen op donderdag en vrijdag.

Er is ook een stand met vogelhuisjes en voederplaatsjes. Bovendien is er een prijsvraag, met als hoofdprijs een halve dag Tuinonderhoud door twee personen. Voor kinderen zijn er een springkussen en een kinderboerderij. In een grote tent zijn diverse hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Daarnaast wordt gedurende deze drie dagen 25 procent korting gegeven op de aankoop van beplanting.

Op donderdag 1 en vrijdag 2 september zijn de informatiedagen van 12.00 tot 18.00 uur, op zaterdag 3 september van 10.00 tot 16.00 uur. Het bedrijf is gevestigd aan de Peppelweg 5, 8171LS in Vaassen, tel. 055 3121645.

Mail: info@weultjes.com;

Website: www.weultjes.com


Article source: http://www.destentor.nl/regio/epevaassen/9317724/Informatiedagen-op-Hoveniersbedrijf.ece

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *