Inbraak bij bewoonster die in revalidatiecentrum verblijft en diefstal van 17 koisASSE
 – Dieven zijn in de Mazier binnengedrongen in een woning waarvan de bewoonster in een revalidatiecentrum verblijft. In de Muzeumstraat zijn 17 kois verdwenen.

De inbraak bij Maria M. in de Mazier werd vastgesteld door de kinderen die wat spullen Ze merkten dat de achterdeur, die op de keuken uitgeeft, geforceerd werd.  Verschillende kamers zijn doorzocht. In een eerste oogopslag zouden er juwelen gestolen zijn. De juiste omvang is nog niet gekend.

Vermoedelijk is de inbraak de dag voordien gepleegd want in een andere woning, enkele tientallen meters verder op, is er ook ingebroken.  De bewoner was thuis vertrokken om 17.30 uur. Toen hij twee uur later terug thuis kwam kon hij vaststellen dat het raam op de eerste verdieping geforceerd werd. De slaapkamer is doorzocht maar op het eerste gezicht is er niets gestolen.

Ook zondag meldde Florent D.S. (67) uit de Muzeumstraat in Asse, dat tussen 6 december en 11 december zeker 17 koi-vissen uit de vijver in zijn Tuin zijn gestolen.  Op welke wijze de vissen uit de vijver verdwenen zijn is een raadsel. Vliegen kunnen die soort van vissen niet. Een reiger zou tot de mogelijkheid behoren maar ook iemand die weet heeft dat het slachtoffer deze dure soort van vissen bezit behoort tot de mogelijkheid.

Article source: http://persinfo.logicinmotion.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=6252:inbraak-bij-bewoonster-die-in-revalidatiecentrum-verblijft-en-diefstal-van-17-kois&catid=18:pajottenland&Itemid=27

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *