IFTF 2014 succesvol voor Koppert

Koppert nam dit jaar voor de vijfde keer op rij deel aan de IFTF, International Floriculture and Horticulture Trade Fair. De beurs vond 5 november jl. plaats in Vijfhuizen en trok ook dit jaar weer veel internationale bezoekers.

De eerste twee dagen van de beurs waren zeer druk bezocht door zowel nationale als internationale gasten. Koppert heeft veel contacten kunnen leggen met bezoekers uit Afrika. Naast het leggen van nieuwe contacten was de IFTF ook een mooie gelegenheid om de laatste stand van zaken door te spreken met bestaande contacten.
  
De afgelopen maanden heeft Koppert een nieuwe stand ontwikkeld en deze werd met trots op de IFTF geïntroduceerd. De stand is gemaakt van duurzame materialen en heeft een natuurlijke look and feel. Over het algemeen kan gezegd worden dat de IFTF een snel groeiende en zeer succesvolle beurs is waar Koppert zich uitstekend kan profileren.

De beurs had het grootste bezoekersaantal sinds de start in 2009 met ruim 25.000 mensen uit 117 verschillende landen. In vergelijking met 2013 is dit een stijging van 5% in bezoekers en 3% in diversiteit. De reactie vanuit de standhouders was ook zeer positief. Zij benadrukken de kwaliteit van de bezoekers dit jaar.

Een korte sfeerimpressie van Koppert tijdens de IFTF.
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *