Hulp tips voor andere , als er doelbewust op uw naam gepost en getrolt word op prikborden (1 reactie)-Hans 2012 met Hond moiro –Digitale recherche bedankt voor deze hulp!!!–zaak opgelost verklaard

Meerdere programma tesamen maken liegen onmogelijk , dat kan alleen nog de cyberpester doen

Achter gebleven bericht met Hulp tips . Omdat de zaak dankzij tips van de digitale recherche van de politie is opgelost word dit protest forum ; Cyberpesten door volwassenen opgeheven

-Hans 2012 met Hond moiro –Digitale recherche bedankt voor deze hulp!!!–zaak opgelost verklaard

Hans 2012 met hond moiro , – is misbruikte naam door iemand op de prikborden van startpagina – zaak opgelost verklaard

—————————————————————————————————

Vervolgens laat de dader de cyberpester zich wel van de hele zwakke kant zien door 19 pagina vol te posten met dikke lul . ik laat het gewoon staan .tot dat topic controle het vanzelf een volle dag later heeft verwijderd. Ik kan dus ook de keuze maken om niet eens meer naar deze site om te kijken en dat gaat het wel t.z.t worden . Het doel van deze site is alleen maar om andere slachtoffers van soort gelijke cyberpesten een handje te helpen hoe ze kunnen aantonen en bewijzen dat er een cyberpester op uw naam bezig en daarmee jezelf kan tegen bewezen ondanks dit niet hoeft volgens de digitale recherche, hebben ze mij op deze tip gewezen. Iedereen kan wel via de proxy zeggen dat hij die of die is , de daadwerkelijke poster moet bij strafbare feiten van justitie uit eerst bewezen worden , dus eigenlijk doe ik iets wat helemaal niet hoeft. Waarom registreer ik mijn dagelijkse pc gebruik en laptop dan??. ja ik doe niet overal mededelingen over.

Niets van tegenbewijs komt op de borden, laat heel FORAisme stan daar maar denken dat ik het ben, want ik kan toch via meerdere programma en ergens posten met de server tijden en filmpje met skyradio als achtergrond die een lijst van muziek presenteert toch aantonen en bewijzen dat ik met een cyberpester van doen heb die op mijn naam al jaren voor de goed willende de boel verziekt. Die verandwoordelijkheid ligt bij de daadwerkelijk poster en niet bij mij

De persoon werkt via een proxy . Ip staat wel geblokkeerd maar dan komt die terug via een andere proxy, dus het heeft alleen zin als de lijst aan proxy ip op de banlist groeit dan word het moeilijker. Deze Kunnen niet handmatig.

———————

Trek je niks aan van beschuldigingen dat ik het zelf was want mijn pc en laptop en tablet ( tablett op garantie reparatie ) waren uit volgens de logboeken tezamen met aan en en uit volgens de server tijden waar bij opstarten van de pc iets gepost word en bij sluiten. en soms tussendoor .

Bovendien de werkende mensen slapen op dat tijdstip en ben morgens buiten maar tegen bewijzen worden niet op het forum gepubliceerd , dat was ook het advies van de digitale recherche .

Hun advies was omdat alleen aan abuse en kwaliteitsdesk door te geven en dat willen zei dan met mijn gegevens voor mij doen. ongeacht de strafbaarheid .helpt als zich problemen voor doen.

In onze regio heeft de politie en recherche van de politie ook nog gewoon een helpende functie dan domweg strafbare feiten uitzoeken en bonnen schrijven en boeven vangen. Politie is naast orde handhaver ook een hulp verlenende taak.

Omdat ik tegenwoordig het tegendeel kan aantonen en bewijzen laat ik ook alle beschuldigingen staan

tot het door topic controle een dag later automatisch weg is .

—————————————————————————————————

Hans 2012 met hond moiro

HULP TIPS als u slachtoffer bent van cyberpesten door volwassenen. — Sinds iemand zijn bekering tot god werd ik om mijn homo zijn gepest.Althans dat denkt want ik ben helemaal geen homo , maar wat dan nog .

Zaak is opgelost verklaard : Hans 2012 met hond moiro . – Digitale recherche bedankt voor deze hulp!!!

—————————————————————————————————

WAT TE DOEN BIJ CYBERPESTEN DOOR VOLWASSEN DIE DOELBEWUST OP UW NAAM OP FORA EN PRIKBORDEN TROLLEN

NOGMAALS VELE DANK AAN DE DIGITALE RECHERCHE BIJ VAN DE POLITIE

zaak opgelost verklaard: Hans 2012 met hond moiro

Gepost door : Hans 2012 met hond moiro

zaak opgelost verklaard: Hans 2012 met hond moiro

Gepost door : Hans 2012 met hond moiro

Hans 2012 met hond moiro

Hulp tips als u slachtoffer bent van cyberpesten door volwassenen.

Hulp tips als u slachtoffer bent van cyberpesten door volwassenen. Iemand die doelbewust op uw naam tijdenlang fora en prikborden verziekt voor de andere goed willende en uw naam misbruikt EN ZELFS VALSE ACCOUNT OP MIJN NAAM EN VAN ANDERE IN OMLOOP HEEFT .

Ook gebruikte hij gewone nicknaam en was een ster in schrijfstijl nabootsen van andere bezoekers om zo andere voor te laten doen dat ik het ben , dit deed hij ook bij andere .

Hij heeft hier vooral de goed willende het hardste mee , zeker nu de digitale recgerge er bij gehaalt is en mij verteld is hoe ik kan aantonen dat ik het niet ben.

Deze aantoonbare tegen bewijs word overigens niet vertoont op de prikborden maar gaat wel t.z.t een rapport van naar het het hoofd van startpagina en naar de kwaliteitsdesk en de afdeling abuse

HET DAARNA VERVOLGENS PRINT CHREEN EN OPSLAAT EN OVERAL GAAT BEWEREN DAT IK HET DAN GEDAAN HEB . DAT LUKT SINDS IK WEET HOE IK DAT KAN TEGEN BEWIJZEN NIET MEER.

Nu ik dit weet en het een kleine moeite is boeit het mij ook niet meer /

door slachtoffer van cyberpesten op de startpagina prikborden :

de naam hans en hans met hond en hans 2012 En hans 2012 met hond moiro is de meest misbruikte naam door een cyberpester

Home

.

Door: Hans 2012 met hond moiro

digitale recherche vele dank voor deze hulp.

Wat moet u doen als er op uw naam op diverse fora trollende verrichten word gepost

In uw computer en pc . zitten logboek bestanden en die gecombineerd met nog een bestand in task geeft de aan en uit tijden weer van uw pc laptop en tablet.

Via taks kan ook gezien worden of er niet met de tijd is gerotzooid en daar heb ik weer een andere bestand voor te samen met deze logboeken van de pc laptop en tablet

Maar wat als je veel online moet zijn bvb online invoeren dan is de pc aan .

Dan moet men meteen na het starten een programma opstarten dat heet klikspaan . dat normaal door ouders word gebruikt om te kijken wat kinderen uitspoken, maar daarmee kun je je eigen surf logboek bijhouden gecombineerd met even de geschiedenis van de Explorer en bij firefox

Firefox of iets anders dan Explorer na afsluiten en op de pc opslaan en de oorspronkelijke internet Explorer info mee opslaan als bewijs dat je daar niet mee gesurft heb .

Kleine moeite een pc boekdagboekje opslaan .

Bij het starten van de computer meteen zodra het gereed is , kan enkele minuten duren meteen. Het programma klikspaan aan en daarna meteen ergens heen gaan waar je de tijdstip hard kan maken , want anders beschuldigd een cyberpester je je geheid van het draaien aan de klok van je pc , dus ga ik naar een geheime iets waar de tijden van de server staan en daar staat de tijd van de server klok waar ik men niks aan kan draaien

Dus na het opstarten van pc meteen klikspaan aan en pas dan meteen op zo geheime server een melding posten, dan staat namelijk in klikspaan dat je daar op die tijd gepost heb en dan en klikspaan komt weer overeen met de logboektijden van je pc . de tijd op je logboek is de tijd op je pc /laptop.

Ik ben hier pas 1 juni achter gekomen en kun met de PC en Laptop AAN en UIT gegevens met terug werkende krachten tot half mei

Tegen bijwijzen met uitsluitend het aan en uit van de pc dus ik heb in een klap binnen enkele weken een zooi tegen bewijs, en tevens bewijs dat iemand lastert met de meest idiote kreten. Ik heb bewust even gewacht met deze info bekend te maken waarmee ik andere slachtoffers van cyberpesten een helpende hand wil bieden om zo aan tegen bewijzen te komen .

Andere tegen bewijs zijn de pinbetalingen en bij alle aankopen bon bewaren in een doosje , of indien per pin betaald dan is het hard en digitaal .

Toevallig heb ik een nieuwe hobby en toen wist ik nog niet dat die hobby een tegen bewijzende werking had.

Ik heb tegenwoordig een 32 GB SD card in mijn digitale film camera en maak vaak film ritjes en ik deed altijd van begin af aan bij de aanvang van een filmritje de klok mee filmen en had zo een filmtijd.

Kijk kom je met zulke tegenbewijs dan kun je er donderop zeggen dat je zo iets een dag later pas ben gaan filmen en dat je aan de klok van je auto gedraaid heb . maar daar is ook al een tegenbewijs op, namelijk geen cd of usb of sd card afspelen maar een radiozender aanzetten. Ik heb meestal SKYradio aan en als men voor vertrek en er na even naar de skyradio surft staat een lijst van hoe laat er wat gezongen word . dus laat zien dat je dan een auto radio afspeelt . je kunt enkele minuten filmen en 10 min weer even aan de snelheid is wel hoog aannemelijk te maken dat je in die tussentijd gereden al;een gereden heb . men kan aan die tijden wel inschatten hoe snel je vanaf de eerste filmritje op weg a . zoveel tijd later op weg B ben met een film ritje .

En je eigen laptop en tablet hebben altijd de aan en uit logboeken als bewijs en met een log in task staat ook als er aan de klok gezeten is. Ik heb alle fraude gaatjes opgespoord om ze vervolgens dicht te maken door de combinatie van meerdere logboeken en iets wat op een server zet.

Ik heb ook nog iets anders in combinatie met deze genoemde harde tegen bewijs die ik niet noem in het belang van mij zelf

De cyberpester die tijden lang op mijn naam diverse borden voor de goed willende heeft weten te verzieken heeft mij er niet meer mee want ik kan toch wel hard maken dat ik met een cyberpester van doen heb en ook voordat ik dit wist zijn er her en der tegen bewijzen maar met dit systeem van logboeken surf programma logboek klikspaan en iets op posten op een geheim onbekende server en nog enkele dingen tezamen die ik niet vrij geef.

Met dank aan de digitale recherche en verbalisant van de aangifte die mij op deze mogelijkheden heb gewezen met als nadruk dat strafbare feiten door onze dienst bewezen moet worden . meer inzake het gesprek met de digitale recherche geef ik niet vrij.

Met vriendelijke groeten

zo ga nu maar mooi je achterstandswijk opknappen

mij maakt het niks meer uit . Paar handelingentjes die alibie gevend zijn en ook heeft mij pc en camera met radio erbij aan tijdens een filmrit een betrouwbaarder waarheids bron dan getuigen verklaringen van mensen , ook al is die onder een eed of belofte afgelegd.

Als ik dit eerder wist had ik echt niet zo veel ruzie met je zitten maken .

Maar je weet dat mij pc kennis onder het gemiddelde ligt en daarom pakte je mij en deed je het bij andere in mindere mate want ik denk dat die dit wel weten hoe ze hun tegen bewijs aan kunnen tonen

laatse maal

gezien meer positief behaalde resultaten tegen jouw en sinds 2 weken dit en ruim 2 eken terug werkende kracht , maar even stil gehouden om aan een liching tegen bewijzen te komen ,

genoeg tegen bewijs om controle er op te kunnen staken

Hiermee is de eind conclusie DU BIST EIN LOSER

———————————————————————————————–

naar systeem en dan naar logboeken

Gepost door : Hans 2012 met hond moiro

Op: 16/06/2012 08:50

belangrijke logboeken

ga naar systeem en dan naar logboeken ,daar staan veel info over aan en uit en heb die logboek bestanden groter ingesteld en schrijven pas over na een halve gb en dat duurt zo lang dat de pc dat niet haalt .

maar deze bestanden wel tesamen met temp en task en nog een niet te noemen iets .

door die tezamen in het dagboek op te slaan eind van de dag is alles dicht

altijd gaat er een kopie naar de harde schijf en heb ik in mijn digitale camera op de sd card van 32 gb een bestandje van log gegevens dus als de pc niet meer start blijven staat alles 2 keer elders

plus dat er bestanden naar een geheim vertrouwens- persoon gemaild worden om de zoveel dagen

en nu ga ik even met de hond op de bank en daarna naar buiten

de tijd van aan en uit ligt ook vast en voor sluiting heb ik aar een server gesuft en iets gepost en dat staat dan met een andere bestand geregistreerd

ga de cyberpester mij maar van fraude beschuldigen , maar ook die praktijken zijn zou oud als de weg van alle kleuren naar elke plein van een dorp of stad bij de digitale recherche dus ik heb ook op van hun de tips omdat te dichten.

1 juni hing bij mij de vlag uit toen ik na het gesprek met de digitale recherche thuis was .

filmpje : [tinypic.com]

ik heb een handleiding van meerdere pagina waar alles opstaat . Het heet ook niet voor niks digitale recherche die hebben wel meer ervaringen met zulke gevallen van cyberpesten. ik ben voor hun niet de eerste en ook niet de laatste .

ik heb mooi even gewacht met bekend maken , maar het doel van bekend maken is niet om hem te stoppen, dat moet die zelf weten, maar om andere slachtoffers opweg te helpen tegen dit soort kampbeulen uit FORAisme.SStan

waar ik iemand kan helpen doe ik dat .

———————————————————————————————

tasks en temp en meer bestanden

Gepost door : Hans 2012 met hond moiro

Op: 16/06/2012 08:01

op het bureau blad een snelkoppeling naar tasks en temp

ook temp heeft ook bestanden

die na elke pc sessie even de log in pdf opslaan en ook de bestanden die ik niet openen kan maar wel opsla want op pc elders is meer bestanden te openen .

Ook wel goed dat die elders alleen geopend kunnen worden dat maakt gaten dicht in het systeem.

maar heb door meerdere programma tezamen alle gaten wel dicht maar noem niet alles op . zelfs via de loggegevens van de modem is na te gaan hoeveel pc er contact mee gemaakt heeft .Daar staat dus deze pc nummer en die van de laptop op en via de vaste draad en de tablet nummer via de wifi draadloos. zijn vaste nummer waar niemand mee kan rotzooien .

via de logboek gegevens in de laptop en tablet vertelde de digitale recherche dat men kan zien met welke provider ik online geweest ben en toen ik daar keek stond erop telfort en t mobiele . allemaal opgeslagen en neemt nauwelijks ruimte in beslag

en heb nu zelf al meer ontdekt na de belangrijke tips die de digitale recherche mij gegeven heb .

kom net uit het veld in juni is het eerder uitgezongen en als het zonnig is vliegen er vlinders rond 9 uur dus kijk even tot 8 uur en ga dan een uur op de bank slapen met de hond ,

nu is programma klikspaan aan , die het surfen geregisterd maar ook dat ik net in temp geweest ben en dingen heb opgeslagen dus ook de dingen waarmee ik verder niet naar het internet zelf toe surf . je moet alleen dan wel de pc online houden .

——————————————————————————————–

Deze aantoonbare tegen bewijs word overigens niet vertoont op de prikborden maar gaat wel t.z.t een rapport van naar het het hoofd van startpagina en naar de kwaliteitsdesk en de afdeling abuse.

Hans 2012 met hond moiro , – is misbruikte naam door iemand op de prikborden van startpagina – zaak opgelost verklaard

NOGMAALS VEEL DANK AAN DE DIGITALE RECHERCHE VAN DE POLITIE.

digitale recherche

———————————————————————————————–

LIEDJES MET EEN BELANGRIJKE BOODSCHAP

—————————————————————————————–

GEWONE PLAATJE

MET VRIENDELIJKE GROETEN ;; HANS 2012 MET HOND MOIRO

IK BEN LANGEDAGEN AAN HET WERK EN WEET MIJ WEL ZINVOLLER TE VERMAKEN DAN DIT SOORT FORAisme

——————————————————————————————–

vervolgens laat de dader de cyberpester zich wel van de hele zwakke kant zien door 19 pagina vol te posten met dikke lul . ik laat het gewoon staan, tot dat topic controle het vanzelf een volle dag later heeft verwijderd.

Trek niks aan al;s men zeg dat ik het zelf ben. laat ze het denken want de logboeken en klikspaan en server waar ik post met de juiste tijd en nog een niet vrij te geven programma tesamen allemaal is alles waterdicht .

Zo lang ik het tegen deel kan aantonen en bewijzen kan ik er geen mm meezitten.

Ik hoop met dit verhaal andere slachtoffer op de prikborden en elders zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Ik geniet van mij rust

forum is min of meer uit bedrijf , alles word een dag later vanzelf automatische verwijderd en reactie mogelijkheid op een topic staat ook op nul.

Iedereen fijne vakantie straks is heb pas in september weer .

met vriendelijke groeten

[s1071.photobucket.com]

[s1071.photobucket.com]

———————————————————————————————-

Dit circuit wil ik niks meer mee te maken hebben , daar is mijn leven te ver voor opgebloeid om daar nog langer bij te horen.

——————————————————————————————-
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.