Houten treinen zijn leuk speelgoed

Wij hebben het voor jou heel gemakkelijk gemaakt door het gebruik van de verschillende categorieën waarin de houten treinen zijn onderverdeeld. Treinen zijn er in alle maten en vromen.

Je kunt eventueel gebruik maken van de filters die aan de linkerkant van het scherm staan. Een handig filter is bijvoorbeeld de ‘leeftijd’, of indien je een specifiek merk houten trein zoekt, bijvoorbeeld een houten treinstation van Hape, kan je eenvoudig het filter gebruiken.

Houten treinen
Houten treinen met treinbaan

Houten trein cadeau afhalen of bezorgen

Vanuit ons eigen winkelmagazijn worden alle houten treinen geleverd. Bij de afbeelding van het product staat altijd de actuele levertijd. Wij zorgen voor verzending binnen 24 uur zodat jij je houten trein al binnen 2 werkdagen in huis hebt.

Ben je overdag niet vaak thuis? Dan kan je gemakkelijk kiezen voor afhalen. Wil je het speelgoed op een specifieke datum ontvangen? Geef het aan bij de opmerkingen en wij zorgen dat het op die dag bij jou komt.

Dus; wil je de trein graag op zaterdag ontvangen? Dan versturen wij het op vrijdag. We zijn hierbij wel afhankelijk van de vervoerder en in drukke tijden, rond sinterklaas en kerst, kan het natuurlijk voorkomen dat dit niet gaat lukken. Echter, je kan de zending altijd gemakkelijk volgen met de track & trace code die aan jou wordt gestuurd. 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *