Holland Koi Show Arcen nu ook met A2 Koi Kerkdriel

Holland Koi Show Arcen nu ook met A2 Koi Kerkdriel

A2 Koi uit kerkdriel heeft medio April in het Paasweekend haar showroom deuren geopend en dit jaar ook al direct met een leuke stand op de Holland Koi Show in Arcen.

A2KOI is reeds al gestart met de voorverkoop van Grote Koi van 35 tot 40 cm koi voor 100 euro. Dit ter bevordering van de naamsbekendheid, en klanten kennis te maken met zeer mooie koi van bekende japanse kwekers!.
Een gedeelte van het aanbod vind je op

Holland Koi shows
Traditiegetrouw organiseert de Nishikigoi Vereniging Nederland jaarlijks de Holland Koi Show. Deze show staat bekend als het grootste koi-evenement ter wereld, zowel qua omvang als qua bezoekersaantallen. Tijdens de show kunnen op 19, 20 en 21 augustus 2011 hobbyisten en handelaren uit binnen- en buitenland hun koi tentoonstellen aan het grote publiek.

Dankzij de jarenlange ervaring geniet deze show een ongekend vertrouwen van tal van tophandelaren en tophobbyisten die gedurende deze dagen hun vissen aan ons toe vertrouwen.

In de 19 jaar van haar bestaan is dit evenement uitgegroeid tot de belangrijkste expositie van Koi in Europa.

Spectaculaire vissen en de meest geavanceerde technieken op vijvergebied zijn gedurende de Holland Koi Show te bewonderen. Japan is vanzelfsprekend de bakermat van de koi. Tijdens onze Koi Show krijgen andere culturele uitingen uit Japan -zoals Bonsai, Japans zwaardvechten en Japans boogschieten- ook ruime aandacht, waardoor er altijd een zeer gevarieerd programma is. Daarnaast krijgt de commercie rondom de koi ruime aandacht. In meer dan 140 stands wordt een zeer breed scala aan producten geboden, dat loopt van koi tot complete vijvers en van vijvertijdschriften tot koi-schilderijen.

De Holland Koi Show staat op de wereldkaart als de show die qua omvang en bezoekersaantallen het grootste is.

Nederland blijkt steeds meer een Koi-land van betekenis te worden, waar vele vernieuwingen in de hobby hun oorsprong vinden. Met recht zijn we daar als Nishikigoi Vereniging Nederland ontzettend trots op!
Als Koi-liefhebber mag u natuurlijk niet ontbreken, ook al niet vanwege de prachtige waterTuinen die in de KasteelTuinen te Arcen zijn te bewonderen.

Tot ziens op de holland koi show in Arcen! of bij A2Koi in Kerkdriel

a2koi-logo.png (9 KB)

a2koi-logo.png (9 KB)

a2koi-logo.png (9 KB)

a2koi-logo.png (9 KB)

This post was submitted by bas.

Article source: http://www.verstuurpersbericht.nl/64889-holland-koi-show-arcen-nu-ook-met-a2-koi-kerkdriel/

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *