Hoe kan ik mijn kat uit mijn kamer houden zonder zielig ge-miauw?

Mijn kat is net nieuw, hij is 5-6 jaar en mijn huis heeft 4 etages.

Ik heb net een kat, en die wil alleen maar op mijn kamer/bij zijn.
Normaal zit die kat in de woonkamer op de bank uit het raam te kijken is dat niet het geval, dan komt hij naar boven en gaat zitten wachten voor mijn deur. Dat is geen groot probleem maar hij gaat dan de héle tijd zielig miauwen tot ik hem binnen laat. Als hij binnen is ben ik heel erg afgeleid en kan ik geen huiswerk maken.
Dus:
Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn kat niet in mijn kamer komt en mij afleid, zonder hem zielig te laten zitten

Toegevoegd na 22 uur:
Inmiddels heb ik de oplossing met dank aan Rieneke en Jodokus.
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *