Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn katten de buurhonden niet aanvallen?

Ik heb twee broertjes die samen nu al twee keer een buurhondje hebben aangevallen. Het ging er wild aan toe. Nu heb ik boze buren. Het is echt moeilijk om mijn katten binnen te houden. Mijn ene kat zal nog wel gaan, maar de andere …. die wil zelfs met sneeuw buiten (waardoor de buren denken dat ik een kattenmishandelaar ben omdat ze denken dat ik hem dwing buiten te zijn; terwijl ik ze graag binnenhou). Hoe kan ik mijn katten meer binnenkatten maken? Ik heb al tunnels, speeltjes, kattengras, etc. Is zo’n catwheel een goed idee?

Toegevoegd na 3 minuten:
Ik woon in een flat. Karel is een buitenkat geworden nadat hij van het balkon was gesprongen. Sindsdien issie niet meer te houden en wil hij supergraag buiten.
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *