Hoe kan een 10 jarige kat op dieet zetten?

Boris, de prachtige 10 jaar oude kater van mijn vriendin moet van de DA op dieet, want hij weegt zo’n 7,5 kg. Hij is echt wel groot, ik denk wel 2 x groter dan mijn kattin Charlotte. Heeft er iemand tips om onze Boris die zweert bij Sheeba en krokjes minderwaardig voedsel vindt aan het diëten te krijgen? Mijn vriendin beweert dat ze hem nu nog maar halve porties Sheeba geeft en voor de rest kleine, eerder zachte krokjes daar hij problemen heeft met zijn gebit, maar dan blijft hij voor zijn etensbak zitten met zo van die hunkerende ogen en ik verdenk haar er sterk van dat ze hem toch regelmatig wat extra’s toestopt. Boris verliest immers geen gram aan gewicht.
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *