Hoe bepaal ik welke beregeningspomp etc. ik nodig heb voor het sproeien van mijn tuin?

Ik heb een ruime tuin waarin de vorige eigenaar een ondergronds waterleidingsysteem heeft gelegd met geka koppeling (3 of 4 aansluitpunten in de tuin). Nu de renovatie van het huis is afgerond gaan we ons bezighouden met de tuin.

Als ik het leidingsysteem ga gebruiken icm de grondwaterput, hoe zou ik dan moeten bepalen welke beregeningspomp ik nodig heb en wat ik er dan precies op aan kan sluiten? Ik heb alle mogelijkheden zoals krachtstroom etc. ter beschikking, maar ben niet perse gebonden aan elektra.

In de ideale situatie heb ik een ruime moestuin (sectorsproeiers en een ruim gazon met pop up sproeiers en natuurlijk sproeiertjes bij de struiken en overige beplanting.

Hoe bepaal ik obv deze toekomstplannen het totale systeem?
Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *