Gestoken door onbekend insect (geen reacties)

Hallo allemaal,

Gisteren ben ik gestoken of gebeten door een inbekend insect. En ik vraag mij af of iemand een idee heeft wat het geweest kan zijn.

Het beestje had zich vestopt in mijn tas, en toen ik iets daaruit wilde pakken voelde ik een vrij pijnlijke steek. Volgens mij maakte het beestje ook een ‘krakend’ of ‘knappend’ geluid, maar ik weet niet of dat het geluid van het insect was of dat ik hem heb beschadigd. Viel vervolgens op de grond waar ik hem niet meer heb kunnen vinden. De vinger waar ik ben gestoken deed meteen ontzettend pijn en begon te tintelen, later ook de hand. Van een zwelling heb ik niet echt iets gezien. De rest van de dag was de huid te pijnlijk om aan te raken. Ik heb er iets opgesmeerd voor inesectenbeten. Nu jeukt de plek rondom de steek en zie ik nog een klein rood puntje. Maar dat kan net zo goed een klein bloeduitstortinkje zijn. Wat ik van het insectje heb gezien leek het wel op een oorwurm, maar zover ik kan vinden op internet steken die niet. Ik kan ook niets vinden over kruipende insecten (hij vloog niet weg, maar viel op de grond) die steken of bijten, en in Nederland wonen.

Ik ben heel benieuwd of iemand een idee heeft!
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *