Eu getrouwe burger (geen reacties)

Zo de ene na de andere betaalde project is daar te krijgen en de kans op terug keer naar nederland word kleiner of slecht eenmalig per vliegtuig . Maar kan ook vele uitbesteden

Maar bij vestiging elders en dat geld nu ook onder tijdelijke vestiging ,

dat foraisme een Nederlandse aangelegenheid is die ik vanaf nu alleen nog uitvoer als ik mij op nederlands gebied bevind.

zelfs de nederlandes fauna monitoring forum is pleitte en een aantal freewebsite er uitgehaalt .

Dit is door mijzelf alleen gepost hier en op 14509.freegoodies.nl

wat mensen op mijn naam elders posten boeit mij niet. Het is en blijft een nederlandse aangelegenheid , en aangezien de kans groot is dat ik bij vestiging als inwoner van roemenie per oktober 2012 niets meer met nederland van doen heb boeit mij dit soort nederlandse aangelegenheiden . Dus ik heb voorlopig niks mee rmet nederland van doen , in afwachting van definitief niets meer met Nederland van doen en daarmee dus ook d enederland gerelateerde aangelegenheden van nederland.

en laat karel maar weer zeggne tot morgen of over een week want dan wou ik hem uitdagen om voor elke dag en dan vanaf 30 dagen na deze datum mij een euro te geven tot een maximum van 1000 euro. Het geld zal ik dan daarna naar de bulgaarse stichting dat zich met fauna bescherming bezig houd overmaken. Ik wil zelf niet rijk worden met foraistaanse geld . en elke post waar dan ook ,waar men zegt dat ik het ben is na te gaan. Ik wil iemand wel even machtigen in nederland om de wedenschap bij de notaris vast te leggen , dan kan men ook vals spelen uitzoeken . Zie alleen maar hoe je mij kunt bereiken als ik na de post op 2 genoemde fora , nergers mee rheen surf zolang ik mij niet op nederlands grond gebied bevind .

dit zal een nederlandse aangelegenheid blijven vanaf nu , zeker nu de banden me ten einde nederland ten einde zijn. laat ik het maar zeggen, de kans dat ik nog in nederland kom is klein. Boeken opsturen ,dingen uitbesteden.

Er zijn dus wel meer zaken die ik als Netherlands aangelegenheid wil laten.

en vanaf nu niet meer mee gaan de staatsgrens over
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.