Energy Ring werkt nu ook uit deze smartphones

Energy Ring is eentje populaire app die de camera-inkeping op een telefoon omtovert tot en met een accu-indicator die aangeeft wat de exacte kosten zijn capaciteit de accu nog heeft. De kan nu op hun aantal nieuwe telefoons gebruikt aflopen, waaronder de Pixel 5 sinds Google.

Energy Ring

Energy Stadionring geeft een quasi energie-ring rondom de camera-inkeping weer om aan te tonen wat de exacte kosten zijn capaciteit de accu nog heeft. Deze energie-ring kun je in uw app op verschillende manieren aarden, zoals de dikte, de nuance en de richting waarin hij verschuift, maar ook de animatie die getoond wordt als jullie telefoon wordt opgeladen.

Voorheen waren er allerlei verschillende Energy Ring-apps beschikbaar voor verscheidene telefoons maar de ontwikkelaar bezit ze nu samengevoegd in 1 app. Dat is wel net zo makkelijk.

Energy Stadionring werkt nu ook met dit onderhoudsplan smartphones

Nieuwe telefoons

Een app is inmiddels beschikbaar eer heel veel telefoons en u maker heeft daar nu nog een hele serie telefoons bij toegevoegd.

  • Samsung  Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S21 Ultra
  • Samsung Galaxy Note 20
  • Google  Pixel 5
  • Google Pixel  4a 5G

Daarnaast werkt de app met nog tal meer telefoons. Welke dat kunnen zijn, zie je in de Play Store bij de app. De ontwikkelaar is nog op zoek naar testers voor Energy Ring op jullie Galaxy S21 Plus en hun Galaxy S20 FE. Degenen dit geïnteresseerd zijn in deelname uw spoedje testen van deze app, zegt een e-mail sturen naar ijp@live. in.

Zoekmachineoptimalisatie laten doen