En dit is onze vijver.

Het is wel een mooi gezicht  hoor al die koi in een vijver, maar weet waar je aan begint er gaat veel tijd in zitten. Een goede voorbereiding is dan ook wel gewenst , lees meer hier over in vijverbouw.

Mijn grootste hobby is sinds een jaar of vier het houden van Koi. Koi betekend eigenlijk gewoon “karper”en de Japanse naam voor deze juweeltjes is de ‘Nishikigoi’ ofwel gekleurde karper. De meeste onder ons zeggen (inclusief mezelf in het begin) koikarper, maar dit is eigenlijk dubbel en zou karperkarper betekenen. Op deze site wil ik laten zien hoe het voor mij en met mij nog vele anderen, allemaal begonnen is. De echte koi liefhebber kan natuurlijk zijn of haar ervaringen uitwisselen. Plaats natuurlijk mijn onderwerpen op je favoriete netwerksites als zoals Hyves, Twitter en Facebook.

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *