Eminem eist vijver met koikarpers backstage


Hoe gek kan je het bedenken? Eminem eiste op het Tennent’s Vital Festival in Noord-Ierland een “houten vijver gevuld met koi” in zijn “persoonlijke backstageTuin”. Kijken naar koikarpers heeft volgens liefhebbers van de vissen een kalmerend effect, de beestjes kosten tussen 200 en 600 euro.


Naast de visvijver eiste Eminem ook een microgolfoven, een manshoge spiegel, halters en klerenrekken. Voor de innerlijke mens: watermeloen zonder pitten, yoghurt, pretzels en een groentenschotel.

Op het Virgin Media V Festival in het Engelse Chelmsford eiste Eminem dat andere artiesten en festivalmedewerkers in een aparte zone bleven terwijl hij naar zijn kleedkamer werd geloodsd. Hij wilde namelijk door niemand gezien worden. Beetje stom toch, als je een uur later voor tienduizenden fans staat.

Eminems vriend Skylar Grey, met wie hij samen de hit ‘Love the Way You Lie’ schreef, maakt zich zorgen om de rapper. “Het is triest. Ik zie veel isolement. Ik vraag me af of hij wel echte vrienden heeft. Hij is bang de deur uit te gaan omdat er altijd wel iemand op hem staat te wachten. Iedereen wil wel iets van hem”. (bang/lb)

Article source: http://www.hln.be/hln/nl/944/Celebrities/article/detail/1311697/2011/08/30/Eminem-eist-vijver-met-koikarpers-backstage.dhtml

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *