Bio-ethanol sfeerhaarden en branders

Koop enkel de meest betrouwbare bio-ethanol sfeerhaarden.

De collectie bestaat uit vrijstaande bio-ethanol haarden, hangende bio-ethanol haarden, inbouw-haarden en losse bio-ethanol branders. Bio-ethanol sfeerhaarden zijn haarden die naast de nodige warmte ook extra sfeer in en rondom uw huis brengen.

Alle bio-ethanol haarden zijn uniek vormgeven, van topkwaliteit en veilig in gebruik aangezien alle haarden voldoen alle euro veiligheidsnormen.

De uitvoerbaarheid van een haard met bio-ethanol brander is erg groot aangezien er geen schoorsteen kanaal nodig is. Dit heeft als voordeel dat u de haard met bio-ethanol brander overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreed.
Onze bioethanol haarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen dealerschappen.

De goedkoopste kachel met bio-ethanol brander

Heeft u een haard met bio-ethanol brander op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Bij elke product op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul uw NAW gegevens in.
De naam van de haard met bio-ethanol brander is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Haard met bio-ethanol brander

Een haard met bio-ethanol brander brandt net even wat anders dan een gaskachel of een houtkachel. Deze sfeerhaarden produceren vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, biologische ethanol.

Bio ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker, graan en maïs. Zuivere Bio ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol of als je het wetenschappelijk benaderd C2H6O.

Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij de verbranding in een sfeerhaard geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende.
Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van een bio-ethanol sfeerhaard geen ventilatie nodig.

Sfeerhaard op bio-ethanol

De haard met bio-ethanol brander is erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst verdwijnen.
Daarnaast is de montage en het gebruik van de haard met bio-ethanol brander een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

bio-ethanol ruby fires ambiance sfeerhaard
Bio-ethanol haard

Rook of geuren?

Als u een goede haard met bio-ethanol brander koopt van een bekend merk dan heeft u geen last van geuren. Roetwalm komt al helemaal niet voor bij dit type sfeerhaard.
De slechte of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een slechte, niet 100% verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan.

Denk er bij na dat u gebruik maakt van pure bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende winkels te koop.

Ethanol brander in gebruik nemen

Het aansteken van een bio-ethanol sfeerhaard is erg gemakkelijk. Giet simpelweg biologische ethanol in de brander en steek het aan met bij voorkeur een aansteker met een iets langer handvat.
De mooie gele vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Bio-ethanol haard goedkoop kopen?


Op deze webpagina heeft u de basis principes van een haard met bio-ethanol brander tot u kunnen nemen, en de werking van een bioethanol brander.
Bio-ethanol is veilige brandstof en een haard met bio-ethanol brander kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Bio-ethanol sfeerhaard

Zie ook ons bio-ethanol sfeerhaarden blog.