Bedbugs besmetting (geen reacties)

Hallo,

Ik woon in Den Haag, in een huurwoning van een woningbouwcorporatie.

We hebben een bedbugsplaag (bedwants, wandluis) en strijden er al enige maanden tegen maar het schiet niet erg op, omdat we de werkzame pesticiden niet mogen gebruiken. We hebben het dus erg lang met de wel toegestane middelen geprobeerd en met mechanische middelen zoals stomen. Door het gebrek aan krachtige middelen is de plaag in elke kamer doorgedrongen.

Wat ik graag zou willen weten is wie de kosten moet dragen van de bestrijding als ik het door een professional laat doen. Groot probleem is, dat ikzelf niet het helpen en al een heleboel geld kwijt ben aan niet-werkende middelen. Mijn besmette bed, bank enz. moet dan afgevoerd, anders is bestrijding onbegonnen werk, maar ik kan dit zelf niet meer fysiek. Ik denk dat mannen in beschermende kleding dat zullen moeten doen. Want dit zijn geen leuke beestjes.

Wie o wie moet dat gaan betalen? De corporatie?
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *