Overhandiging: Motorola Edge vandaag met flinke korting te koop

Met de Edge-reeks keerde Motorola weer terug naar u hoge segment van smartphones. Deze Edge en zijn watervalscherm kunnen zijn vandaag met korting te koop op iBOOD.

Motorola Edge

Androidworld houdt graag uw oogje op koopjessites om jullie ervan op de hoogte binnen brengen wanneer er een interessante aanbieding is. Vandaag kan je u Motorola Edge met zijn adviesprijs in 599 euro op iBOOD vinden voor een veel lager bedrag.

De Motorola Edge en het Edge Plus uit 2020 bedrijvigheid Motorola’s eerste high-end toestellen tegen jaren. De Edge komt met een knap 6, 7 inch watervalscherm, en dus stevig gebogen schermranden die ook de zijkanten van de telefoon helemaal gebruiken.

Aanbieding: Motorola Edge vandaag met flinke korting te koop

Prestaties plus camera

De motor van de schilder dioe buitenwerk doet telefoon is Qualcomms Snapdragon 765 die werkt met een geïntegreerde 5G-modem Hij heeft verder 6 GB RAM aan boord en 128 GB opslag. De telefoontoestel werkt daarnaast met Android 10 en een 4500 mAh batterij. In haar review was Claudia erg enthousiast over de camera van dit onderhoudsplan telefoon, omdat die voor veelzijdigheid zorgt. Er is een 64 MP hoofcamera, gevolgd door de beste 8 MP telecamera voor 2x optische zoom en een 16 MP groothoekcamera. Vooraan zit zelfs slot een 25 MP selfiecamera.

Motorola Edge-aanbieding

De Edge is alleen vandaag van iBOOD te koop met korting, en hij is verkrijgbaar in de kleur Solar Black.

Schrijf je in voor Androidworld deals en dan houden we je regelmatig op de hoogte van < a href="https://androidworld.nl/aanbiedingen"> aanbiedingen en winacties.

Aanbieding: Motorola Edge vandaag met flinke korting te koop

Zoekmachineoptimalisatie laten doen