A2 Koi Kerkdriel opent japanse Koi karper winkel

A2 Koi Kerkdriel opent japanse Koi karper winkel

In het paasweekend van 24 en 25 april opent de showroom van A2Koi Kerkdriel voor het eerst haar deuren. A2koi biedt een breed aanbod van mooie japanse koi, bijbehorende benodigdheden tot en met complete vijverinstallaties tegen een zeer scherpe prijs. De in Kerkdriel gevestigde koishowroom is een uitbreiding van Ackermans handelsonderneming (Mark Ackermans) en Bas van Heertum uit Berlicum.

Een nieuwe ‘uit de hand gelopen’-hobby is gecentreerd rondom veelal kleurrijke siervissen: koikarpers. Samen met zijn zakenpartner Mark is Bas goed op weg in een nieuw ondernemersavontuur. Via A2koi biedt het ondernemersduo een volledig assortiment aan koikarpers, vijverbenodigdheden en aanverwante producten. Van Heertum: ‘‘Het gaat zelfs om enkel en alleen maar Japanse koikarpers van goede kwaliteit. En dat voor een voordelige prijs.’’

In augustus 2010 besloten de twee om een loods van Ackermans handelsonderneming om te toveren tot koi-hal: A2koi was geboren. Sinds Augustus loopt het al storm, en door goed en scherp in te kopen, was al snel de loods van 200m2 te klein en is in Januari besloten een showroom toe te voegen aan de koihal, zodat de karpers op een mooie wijze gepresenteerd kunnen worden. ‘‘Het is een showroom met een breed aanbod van vijfentwintig kwekers onder één dak. Omdat we veel in eigen beheer doen, kunnen we de prijzen laag houden, en in combinatie met goed inkopen kan A2koi meer of mooiere koi voor hetzelfde geld. Dat is de kracht van A2koi.’’ Meer KOI voor hetzelfde geld.

Op de website www.A2koi.nl is al een gedeelte van het brede aanbod te bekijken alvorens de showroom van A2koi op 24 april geopend wordt. In het openingsweekend, 24 en 25 april, zijn de koi nog voordeliger én krijgt iedere klant een gratis emmer voer mee. Tevens zijn er een koidokter en een specialist in koivoeding aanwezig voor advies en informatie. A2koi is in het paasweekend geopend van 10.00 tot 17.00.

A2 Koi Kerkdriel opent japanse Koi karper winkel

Voor verdere openingstijden en meer informatie:
www.A2koi.nl

SDC14268.jpg (300 KB)

SDC14268.jpg (300 KB)

SDC14268.jpg (300 KB)

SDC14268.jpg (300 KB)

This post was submitted by Bas van Heertum.

Article source: http://www.verstuurpersbericht.nl/56675-a2-koi-kerkdriel-opent-japanse-koi-karper-winkel/

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *