3x gebruikt ultrasieve te koop

3x gebruikt ultrasieve te koop voor maar 450 euro imagesACFEIT50
Ultrasieve 3 zeeffilter

Dankzij het nog fijnere zeefblad van 200 micron zorgt deze uitvoering voor een nog betere filtratie van het vijverwater. Kleinere vuildeeltjes worden hierdoor ook door het zeefblad tegengehouden. Dit zorgt ervoor dat het water nog helderder is, je het hoofdfilter minder vaak hoeft te spoelen en een betere werking van het biologisch filter.

De Ultrasieve 3 is het meest compacte, zwaartekracht gevoede, zeef met de hoogste pompcapaciteit! Al jarenlang is de Ultrasieve hét toonaangevende en betrouwbare voorfilter voor professionele koivijvers. Nu voorzien van extra grote vuiluitlaat, met schuifkraan 90/110mm!

Werking: het vijverwater stroomt over de top van de verschuifbare wand. Deze verschuifbare wand is verbonden met een drijver zodat de hoogte van deze wand automatisch wordt geregeld. Deze niveauregeling zorgt er dus voor dat de hoeveelheid water die verpompt wordt ook weer exact binnenkomt.

De pompaansluiting van de Ultrasieve is standaard voorzien van een lange aanzuigbuis die het water vanonder de vlotter aanzuigt zodat er geen lucht meegezogen wordt.

De voordelen van de Ultrasieve:

– 2 ingangen van 110mm
– Meerdere ingangen mogelijk
– Gepatenteerde flowregeling
– Grote vuiluitlaat, incl. schuifkraan 90/110mm!
– Sterke polypropyleen behuizing
– Verbeterde randen rondom zeef
– Max. flow van 30.000 liter/uur!
– Zeefelement 200 of 300 micron
– Deksel apart leverbaar

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *