Japanse koi te bewonderen

Van 31 oktober t/m 6 november was het ArtsAnts team weer in Japan voor de najaars koihunt. Tijdens deze koihunt hebben we meer dan 200 mooie koi weten te selecteren. Deze week komen de vissen aan op Schiphol, waarna ze na de nodige test spoedig in de winkelbassis zullen rondzwemmen. Op zaterdag 26 en zondag 27 november is het weer zo ver: Tijdens deze speciale Open dagen kunt u de resultaten van de koihunt najaar 2011 komen bewonderen.

Koi kenmerken zich door de prachtige kleurpatronen, het rustige gedrag en zijn ze zó tam dat ze uit je handen komen eten. Door de vele kleurschakeringen is een vijver met koi een soort levend schilderij waar je uren naar kunt kijken . Gelukkig zijn er koi voor zowel een grote als kleine portemonnee te koop .

Hierbij een greep uit de collectie van dit najaar: Sankes (dit zijn koi met rood-wit zwart)van de de kweker Omoo, Tancho’s (dit zijn witte vissen met een rode vlek tussen de ogen; lijkend op de Japanse vlag) van kweker Maruju en een showkwaliteit kohaku die mee gaat naar de koishows volgend jaar!! De koi vari?ren van 30 cm tot 80 cm, er zijn Tossai, Nissai en Sansai (één- en twee- en meerjarige koi)

Beide dagen is ArtsAnts geopend van 12.00-17.00 en staat de koffie voor u klaar. U kunt de vijverspeciaalzaak vinden aan de Oosteinderweg 213, 1422AS Aalsmeer, 06-10894973
Graag tot ziens!

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 21 november 2011

Article source: http://www.dichtbij.nl/amstelland/lifestyle/wonen/artikel/2196908/japanse-koi-te-bewonderen.aspx

Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *