Nieuw-Weerdinge gaat Europees!

Coördinator Eddie Wolters legt uit: “In 1987 is het Sociaal Kultureel Werk (SKW) in Nieuw-Weerdinge gestart met het eerste uitwisselingsproject. Destijds betrof het jongeren uit Nieuw-Weerdinge en Duitsland. Samen ontmoetten ze elkaar en gingen ze kamperen om zo elkaars cultuur beter te begrijpen.
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw-Weerdinge gaat Europees!

Coördinator Eddie Wolters legt uit: “In 1987 is het Sociaal Kultureel Werk (SKW) in Nieuw-Weerdinge gestart met het eerste uitwisselingsproject. Destijds betrof het jongeren uit Nieuw-Weerdinge en Duitsland. Samen ontmoetten ze elkaar en gingen ze kamperen om zo elkaars cultuur beter te begrijpen.
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *