Tuinieren bij Castellum Hoge Woerd

DE MEERN – In april zijn er verschillende activiteiten in de boomgaard van Castellum Hoge Woerd. Kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen lid worden van de tuinbikkelclub en (groot)ouders kunnen met hun (klein)kinderen een eigen moestuin aanleggen. Alle activiteiten vinden plaats rondom de Blauwe Parasite in de de Meernse boomgaard. Op woensdag 6 april starten de activiteiten. Bronpagina
Bron

One Reply to “Tuinieren bij Castellum Hoge Woerd”

  1. Wil me graag aanmelden voor de nieuwe buurttuinen (Castellum) bij de Hoge Woerd. Sprak vandaag iemand die me vertelde dat dat alleen via de website kan. En nog niet alle stukjes grond zijn uitgegeven. Hopelijk is er nog een stuk tuin voor mij?
    Groeten, Femke Kroon

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *