Voeding ? (2 reacties)

Hallo, Onze vijver werd erg groen en we hebben sinds kort een filter, deze werkt perfect, de vijver is nog nooit zo helder geweest, Nu merk ik alleen dat de vissen meer gaan eten, vroeger kregen ze één maal per dag een handje voer, nu snellen ze zich naar de oppervlakte als ik alleen maar langs loop, en als ik er dan wat voer in gooi, dan vallen ze aan en is het in een mum opgegeten. Ik vraag me nu af of alle troep die de filter eruitvist soms ook hun voeding bevat ? of dat het beter is ze vaker te gaan voeren ? p.s we hebben ongeveer 10 vissen, geen koi’s maar gewone kleine ( 10/15 cm.) vijvervissen in een vijver met veel verschillende planten. Alvast hartelijk dank
Go to Source

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *