Vliegen en maden (geen reacties)

Ruim een week geleden kropen er ineens 2 maden in mijn Huis. Dacht dat ik ze had meegenomen aan de bezem. Niet dus, nog 1 in de hoek, leek dood. Geen goed gevoel, dus achter de plint gecheckt. Hoge plinten langs houten vloerdelen. Daar zaten er nog meer, allemaal dood leken ze, dat wel. Ook poppen, donkerbruine, en dode vliegen. Alle plinten van de muur geschroefd en getrokken. Over een lengte van 10 a 12 meter door het hele zitgedeelte zaten ze achter de plint tussen de vloer en de muren. Walgelijk! De plinten sluiten niet op alle plekken even goed. Alles schoongemaakt tot ver in de avond hopend dat daarmee de kous af was. Ik heb wel een aantal plinten los laten liggen voor de zekerheid.

Nu een week later; heel veel vliegen, met de deuren en ramen bewust dicht… Ik heb er vandaag al 15 gedood denk ik. Grote plant uit Huis gezet net. Daarna kwamen er nog 2.

Waar komen die dingen nu nog vandaan. Ik zie echt niets meer liggen!! Ik ben er goed ziek van.

En waarom achter de plinten. Vliegen leggen toch eieren in mest of viezigheid???

Ik weet niet meer wat ik hier mee moet. Ik kan moeilijk mijn hele vloer eruit breken. Ik heb geen vies Huis. Nieuwbouw, en niet veel pruttel in Huis. 1 grote palnt en dat is het. 2 katten, maar die leven voornamlijk buiten.

Iemand raad?
Bron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *